Organizacja Stypy

Pragniemy umożliwić Państwu godne i uroczyste wspomnienie Zmarłego. Zajmujemy się kompleksową organizacją stypy, aby bliscy i najbliższa rodzina nie zaprzątali sobie tym głowy.

Przygotowujemy przyjęcia popogrzebowe do 150 gości. Kameralne dla kilku osób oraz duże na całą salę naszej restauracji. Do dyspozycji oddajemy też pełen zieleni balkon, sprzyjający wyciszeniu, spokojnym rozmowom, chwili na papierosa. Dbamy, aby każdy czuł się nieskrępowany.

Organizujemy stypy w cenie już od 60 złotych za osobę, w zależności od wybranego menu.

Menu

 

stypa od 63 zł / osoba

DESER / NAPOJE

  • deser lodowy
  • ciasto firmowe (2 porcje/os.) (sernik, szarlotka, kostka owocowa)
  • soki/woda z cytryną (w dzbankach)
  • kawa/herbata

Dodatkowo na życzenie:

  • lampka wina – 7 zł

 

stypa od 75 zł / osoba

ZUPA (do wyboru)

  • rosół z makaronem
  • krem pomidorowy z kluseczkami francuskimi

II DANIE

  • kotlet de volaille
  • filet z kurczaka w cieście z sosem śmietanowo- pieczarkowym
  • zraz wieprzowy
  • ziemniaki/pyzy/frytki
  • zestaw surówek, zestaw jarzyn na ciepło

DESER / NAPOJE

  • ciasto firmowe (sernik, szarlotka, kostka owocowa)
  • napoje (soki i woda z cytryną w dzbankach)
  • kawa/herbata - bez ograniczeń

Dodatkowo na życzenie:

  • deser lodowy – 17 zł
  • lampka wina – 7 zł

 

stypa od 85 zł / osoba

ZUPA (do wyboru)

  • krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
  • krem szparagowy z groszkiem ptysiowym
  • krem brokułowy
  • rosół z makaronem

II DANIE (1,5 porcji/os. - podane na platerach)

  • zraz zawijany
  • filet z kurczaka w sosie pieczarkowo - śmietankowym
  • zawijaniec z serem i szynką
  • kotlet de volaille
  • ziemniaki / pyzy / frytki
  • zestaw surówek / jarzyny na ciepło

DESER / NAPOJE

  • ciasto firmowe (2 porcje/os.) (sernik, szarlotka, kostka owocowa)
  • soki / woda z cytryną (w dzbankach)
  • kawa/herbata - bez ograniczeń

Dodatkowo na życzenie:

  • deser lodowy – 17 zł
  • lampka wina – 7 zł

 

stypa od 95 zł / osoba

ZUPA (do wyboru)

  • barszcz z pasztecikiem
  • rosół z makaronem
  • krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
  • bulion z pasztecikiem

II DANIE (2 porcje/os. - podane na platerach)

  • kotlet de volaille
  • zraz zawijany, sos ciemny
  • karkówka pieczona w ziołach
  • filet drobiowy w płatkach kukurydzianych
  • medalion z owocem
  • pyzy / ziemniaki/ kopytka
  • zestaw surówek, zestaw jarzyn na ciepło

DESER / NAPOJE

  • ciasto firmowe (2 porcje/os.) (sernik, szarlotka, kostka owocowa)
  • soki / woda z cytryną (w dzbankach)
  • kawa/herbata - bez ograniczeń

Dodatkowo na życzenie:

  • deser lodowy – 17 zł
  • lampka wina – 7 zł

Restauracja Maltańska
ul. Warszawska 25
61 -113 Poznań

poniedziałek - sobota: od 11.00
niedziela: od 12.00